Amb l’estiu a punt d’arribar oficialment, i l’arribada de les vacances dels més petits de la casa, s’ajunten dos conceptes que poden crear molt bons moments a l’aire lliure (o no!). És per això que volem enumerar algunes activitats originals que es poden fer en aquesta època de l’any amb nens, per passar-ho genial i gaudir del temps lliure.

 

Fer una acampada al jardí o la terrassa

 

Amb el bon temps de l’estiu, es poden fer gran varietat d’activitats a l’aire lliure. La nostra proposta és que siguis original i muntis el teu propi càmping al jardí o la terrassa. Deixeu que la tènue llum de les llanternes il·lumini la tenda de campanya durant la nit i gaudiu en família. Podeu inventar-vos les vostres pròpies històries perquè els nens participin!

 

Fer gelat

 

No ens enganyem, el gelat no només agrada als nens. Així doncs, per què no provar a què els teus fills facin els seus propis gelats a l’estiu? Podeu trobar multitud de receptes i sempre s’ha considerat com una de les activitats d’estiu per nens més entretingudes i saboroses. Per fer gelat només necessitem motlles, una mica de fruita, i aigua i/o iogurt per a refrescar-nos.

 

Cultivar un hort urbà

 

Si hi ha una activitat que s’ha fet cada cop més popular recentment entre pares i mares, han estat els horts urbans amb nens. D’aquesta manera, els més petits poden cultivar a la terrassa, jardí o qualsevol lloc de la casa on trobem llum solar. A més, a l’estiu estan de temporada moltes fruites que agraden molt als nens, com per exemple les maduixes o la síndria. O fins i tot, si als nostres fills els agrada la verdura, durant aquesta època de l’any podem cultivar de manera òptima el carabassó, la patata, o la pastanaga, entre altres.

 

Beisbol amb globus d’aigua

 

Sovint, combinar dues activitats a l’estiu pot ser una forma emocionant de jugar a l’aire lliure. De fet, la unió de diverses activitats en una sola, el que fa és augmentar la diversió. Et proposem utilitzar un bat de beisbol, omplir alguns globus d’aigua, i jugar a batejar els globus. Així els nens estaran refrescats els dies de més calor!

<a href=”https://serveiscapicua.cat”></a>

<a href=”https://www.instagram.com/capicua_serveis_educatius/” rel=”follow”></a>