Descarrega’t els fulls d’inscripcions

 

Colònies Reus

Amb CapiCua Reus, els infants podran gaudir de les famoses colònies que es realitzaven fa uns anys i que cada cop més estan perdent la seva essència. A Capicua volem revindicar aquest tipus de colònies Reus i mantenir-les amb vida.

El que volem que es que els nens i nenes puguin gaudir de les colònies de tota la vida, unes colònies plenes de jocs gimcanes, foc de camp, senyals de pista, berenars tradicionals, etc.

L’objectiu de Capicua Serveis educatius Reus és fer que a les colònies Reus els nens i nenes ho passin bé i que somriguin, ja que aquest és un dels objectius principals i fonamentals del centre.

Els nens i nenes estaran acompanyats dels millors monitors i monitores, professionls amb molta experiència dins del camp de l’educació i/o el lleure.

A les colònies Reus, els nostres monitors estan amb els alumnes tot el dia, Pi és per això que és important destacar que comptem amb professionals vocacionsals, que buscaran sempre el millors pels petits, vigilant-los i acompanyant-los durant tot el dia fins que se’n van a dormir.

A les Colònies CapiCua oferim una àmplia varietat de temes com a fils conductors per dur a terme durant l’estada dels alumnes.. Els nostres temes van des de fer un viatge amb la màquina del temps inventada per un professor estrambòtic, endinsar-nos en l’edat medieval i convertir-nos en autèntics cavallers o celebrar una gran festa major.

Les colònies d’aventura per adolescents segueixen el mateix patró que les colònies CapiCua en quant a la creació del vincle i relació entre alumne i monitor però amb la diferència que les activitats deixen de ser gimcanes i jocs de pistes per convertir-se en grans activitats d’aventura com ara salts en tirolina, escalada, Wakeboard, excursions amb kayak, tir amb arc, excursions amb cavall, amb quads, bicicleta per la via verda…
Tot un seguit d’activitats on els adolescents gaudiran d’unes colònies on es sentiran com si estiguessin de vacances junt amb els seus amics i els monitors, que acabaran convertint-se en una petita família la qual recordaran durant molt i molt de temps.

Si teniu pensat organitzar unes colònies, no ho dubteu, CapiCua Serveis Educatius us garantitza una de les millors experiències que recordareu, amb perill de repetir!!

Descarrega’t aquí els formularis

per a les inscripcions

IMPORTANT

  • Abans d’omplir el formulari, s’ha de completar el document d’ inscripció
  • És indispensable de tenir un compte registrat de Gmail
  • La fitxa d’inscripció s’ha d’omplir a través del mòbil o l’ordinador.
    *Per poder-la omplir, s’ha de tenir instalada l’aplicació Adobe Acrobat Reader.

NO S’HA D’IMPRIMIR.

Inscripcions COLÒNIES

Preinscripció colònies Almoster

Colònies Mare de Déu de la Roca i4-2on

Colònies Mare de Déu de la Roca 3er-6è

Colònies 6è Escola Europa

Colònies i5-5è Escola Europa

Colònies Escola Tarragona

Colònies 6è Escola Mare de Déu de la Roca

Colònies Kinta 2011 Mont-roig del Camp

Colònies Kinta 2010 Montbrió del Camp

Colònies Kinta 2010 Mont-roig del Camp

ACTIVITATS LÚDIQUES

Sortida en família 6è Escola Sant Mateu

Setmana Lúdica Setembre

Santa Coloma de Queralt

Si tens qualsevol pregunta i vols fer-nos alguna consulta, no dubtis en contactar amb Nosaltres