Contacta Amb nosaltres

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-nos alguna consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder atendre la teva trucada o de respondre a través de correu electrònic.

Contacte CapiCua Serveis Eductaius

A Contacte CapiCua Serveis Eductaius és una empresa que neix el setembre de 2013 amb la intenció de donar sortida a totes les inquietuds que tenen avui dia els infants i que la societat no pot cobrir. Els nostres monitors i directors compten amb una dilatada experiència en el camp del lleure i amb molts anys de treball i relació amb els infants, tan en colònies, com en casals, com en extraescolars com en qualsevol activitat on els protagonistes principals siguin els nens i nenes, als quals CapiCua ofereix un objectiu per damunt de qualsevol altre

CapiCua Serveis Educatius no és simplement una empresa més del sector en el lleure educatiu on ens dediquem a organitzar tota mena d’activitats per infants i punt. A CapiCua Serveis Educatius promovem els valors, el respecte i els sentiments per damunt de qualsevol altra cosa. No es tracta només de passar-ho bé, es tracta de gaudir d’una de les millors experiències que viuran els alumnes. I a CapiCua això ho sabem fer molt bé.

Capicua serveis educatius som una empresa dedicada a l’educació en el lleure dels nostres infants amb la intenció de donar sortida a totes les inquietuds d’aquets, d’una forma tangible i real. Ens diferenciem de la competència per un monitoratge complert de totes les nostres activitats.

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-nos alguna consulta a Contacte CapiCua Serveis Eductaius, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder atendre la teva trucada o de respondre a través de correu electrònic.

A Contacte CapiCua Serveis Eductaius estarem encantats de atendre’t els teus dubtes o consells

Segueix-nos:

On ens pots trobar?

Tel. 977 826 109

C/ del Rec Nº3. Montbrio del Camp
43340 – Tarragona

Direccions digitals

info@serveiscapicua.cat

www.serveiscapicua.cat

Envia’ns un missatge