ELS NOSTRES SERVEIS

Realitzem tota mena d’activitats lúdiques, esportives i d’oci centrades en fomentar la diversió i practicar la rialla.

Serveis CapiCua

Serveis CapiCua inclou El CASAL D’ESTIU és una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals. Partim del punt que el casal es porta a terme durant les vacances dels nens i nenes les quals són una oportunitat per omplir el temps lliure amb espais de descans i passivitat, o bé amb temps actiu: lleure. Per tant, el casal és un temps de lleure dins del temps lliure.

CASALS DE NADAL

ACTIVITATS ESCOLES

TARDES DE JUNY

FESTES FINAL DE CURS

ESQUIADES

TOTS ELS SERVEIS

CASALS

d’estiu

El CASAL D’ESTIU és una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals. Partim del punt que el casal es porta a terme durant les vacances dels nens i nenes les quals són una oportunitat per omplir el temps lliure amb espais de descans i passivitat, o bé amb temps actiu: lleure. Per tant, el casal és un temps de lleure dins del temps lliure.
MÉS INFO

El casal que proposem té per objectiu descansar, divertir-se i desenvolupar-se. Es porten a terme aquests objectius a partir del treball d’autonomia del nen/a i de diferents vivències plaents.

Tot el treball que es realitza té com a finalitat l’educació en valors necessaris per a establir una bona convivència i desenvolupar bones relacions. El mètode educatiu és el que dóna sentit a les activitats de lleure i té una finalitat educativa engrescadora i participativa. Treballarem entorn un centre d’interès.

El centre d’interès agrupa activitats i continguts al voltant d’un tema central. A més del centre d’interès necessitem un eix d’animació. Es tracta del fil conductor, amb elements més o menys imaginaris, sobreposat a les activitats, que els lliga, els hi dóna sentit i les fa atraients. L’eix d’animació és l’element motivacional, l’estímul.

Entre moltíssimes activitats que realitzem als casals d’estiu, podem destacar l’ acollida, les manualitats, els Jocs tan interiors com exteriors, activitats esportives, danses, excursions, jocs d’aigua, anades a la piscina, activitats en anglès i un reguitzell infinit més de tota mena de propostes.

La qualitat dels Casals d’Estiu de CapiCua va directament relacionada amb el nivell de vocació i professionalitat dels nostres monitors i monitores i directors i directores, tots ells entregats al màxim a crear i construir la felicitat màxima dels infants. És per això, que podem assegurar que si organitzeu un Casal d’Estiu amb nosaltres, del contents que quedareu voldreu repetir seguríssim!

Edats de P3 a 6è

CASALS de  NADAL,

i setmana Santa

Els Casals de Nadal i Setmana Santa de CapiCua segueixen idèntica filosofia i organització que els casals d’estiu, amb una programació completa i original de les hores on els alumnes estaran amb els monitors, i on realitzarem diferents activitats enfocades a l’època de l’any on estiguem, ja sigui des de fer manualitats decoratives de Nadal fins a crear delicioses mones de pasqua que ens menjarem llepant-nos els dits!

Edats de P3 a 6è

activitats a les escoles

Oferim el servei de monitoratge per les acollides matinals de les escoles amb un horari extens que comença per qui ho necessiti a les 7:30 del matí. També realitzem acollida de migdia per les famílies on els pares o mares acaben de treballar més tard de l’hora de sortida dels alumnes i necesiten recollir-los més tard.

 

Un dels nostres serveis estrella a les escoles és el servei de monitoratge als menjadors escolars i també la realització d’activitats extraescolars des de P3 fins a 6è.

ACOLLIDA MATINAL
Oferim el servei de monitoratge per les acollides matinals de les escoles. Som el servei que oferim un horari més extens, començant per qui ho necessiti a les 7:30 del matí. Durant l’hora i mitja que estem amb els alumnes, fem tota mena d’activitats, des de jugar amb puzles, amb jocs de taula, amb plastilina… fins a ballar o fer jocs exteriors. Tot perquè comencin les classes ben desperts i amb molta energia positiva.
ACOLLIDA MIGDIA
Oferim el servei d’acollida de migdia a les escoles per les famílies on els pares o mares acaben de treballar més tard de l’hora de sortida dels alumnes i necessiten recollir-los més tard. És un dels serveis més innovadors de CapiCua i dels que està tenint més èxit. Durant l’estona que l’alumne estarà amb el monitor, farà tota mena d’activitats ja sigui al pati de l’escola o dins una aula realitzant activitats i jocs.
MENJADOR ESCOLAR

Una de  les activitats estrelles que ofereix CapiCua Serveis Educatius a les escoles és el servei de monitoratge als menjadors escolars. La nostra empresa va un pas més enllà en l’organització dels menjadors escolars i s’allunya del clàssic argumentari de monitors que vigilen que els alumnes no es portin malament al pati. Els monitors de menjador de CapiCua entenen la responsabilitat que tenen amb els seus alumnes i es responsabilitzen cadascun d’un grup d’alumnes amb el qual realitzen activitats setmanals, els ajuden amb els deures, juguen amb ells, creen activitats, els ensenyen a fer polseres… Hem creat el lleure dins els menjadors escolars, on a banda d’un temps d’esbarjo, també és un temps d’aprenentatge de valors molt important pel seu futur. Avui en dia no entenem un menjador que no estigui basat en l’educació en el lleure.

EXTRAESCOLARS

CapiCua Serveis Educatius disposa d’una extensa oferta d’extraescolars on tots els seus monitors entreguen tota la seva capacitat en l’aprenentatge dels alumnes. Les activitats que s’ofereixen van destinades des d’alumnes de P3 fins a alumnes de 6è, depenent en cada cas del nivell de dificultat de cada activitat. Algunes de les extraescolars que oferim i que més èxit tenen a les escoles són:

 

– Multiesports                           – Zumba

 

– Teatre                                     – Música a l’escola

 

– Anglès Lúdic                          – Bàsquet

 

– Futbol                                     – L’hora dels deures

CASALS de

TARDES DE JUNY

El Casal Tardes de Juny de CapiCua és un casal que s’organitza les dues setmanes del mes de Juny on les escoles ja només fan classe als matins. Per moltes famílies on els pares treballen això suposa una dificultat. És per això que CapiCua Serveis Educatius organitza un casal cada tarda durant aquestes dues setmanes on els alumnes podran disfrutar d’activitats a l’aire lliure, gimcanes, excursions, jocs d’aigua i començar-se a preparar per les vacances d’estiu que els esperen.

 

Edats de P3 a 6è

FESTES FINAL DE CURS

És molt freqüent que quan arriba el final de curs les escoles i/o les Ampa organitzin una festa de comiat per tots els alumnes de l’escola. A CapiCua Serveis Educatius ho sabem i hem creat i dissenyat unes festes de final de curs aptes per tots els alumnes, on els nens i nenes disfruten amb les nostres activitats, des dels més grans fins als més petits. Dividits en diferents espais, els participants podran anar lliurement d’una activitat a una altra com més els agradi i els convingui, participant i jugant en totes les que els tenim programades.

Per si no n’hi hagués prou, CapiCua Serveis Educatius també ha dissenyat un Paquet Musical on els nostres monitors ballaran i faran ballar al so de la música a petits i grans ensenyant les coreografies de les cançons més modernes del moment i les de sempre, convertint el pati de l’escola en una gran pista de ball on ens ho passarem genial.

esquiades

capicua per instituts

Des de CapiCua serveis educatius, creiem que s’ha de proporcionar a l’alumnat una oferta per aquest temps, una oferta de la qual puguin gaudir i beneficiar-se. És per això que des de l’empresa s’han creat les sortides d’esquí per instituts, un programa  el qual a banda de poder gaudir de jornades a les pistes d’esquí, es centra en activitats educatives i socials per tal de proporcionar aprenentatge alhora que diversió.

QUÈ OFERIM?

El que oferim en les sortides d’esquí per instituts és:

 

  • Organització i inscripcions a càrrec de l’empresa
  • Contractació, lloguer de material i de monitors a càrrec de l’empresa
  • Acompanyament de monitors titulats
  • Estança en hotel o en alberg
  • Assegurança d’esquí i de sortida
  • Pensió completa i forfet pels dies de la sortida
  • Activitats d’oci en el temps lliure on no s’esquia pels alumnes, acompanyats pels monitors degudament titulats
  • Contacte permanent amb els responsables de la sortida

també realitzem colònies a les millors cases de catalunya

Els Nostres Serveis

 

A CapiCua oferim serveis personalitzats.

 

Realitzem tota mena d’activitats lúdiques i d’oci centrades en la diversió i en practicar la rialla. Et fem un breu resum de tot el que et podem oferir i et convidem a escriure’ns si vols rebre informació més detallada sobre algun dels nostres serveis, ja que per a nosaltres la personalització és un dels punts clau.

Colònies

La vocació dels nostres monitors traspassa tota jornada laboral, i es centra en la felicitat i la confiança amb l’infant. Podem assegurar que per ells serà inoblidable i ens recordaran tota la vida.

esplais

Si no podeu esperar a que arribin les vacances, la millor opció és l’esplai, activitat que realitzarem tots els dissabtes de l’any gaudint cada moment.

i

Extraescolars

Multiesports, zumba, teatre, música…una extensa oferta d’extraescolars on tots els nostres monitors entreguen tota la seva capacitat en l’aprenentatge dels alumnes.

teatre

Una de les activitats estrella amb més èxit. Alguns monitors de CapiCua som actors amateurs, i barregem la nostra vocació pels infants i pel teatre per ensenyar amb tot el nostre cor aquesta bella art que fomenta grans valors humans.

festes infantils

Una festa sorpresa, una festa de comiat, una festa de noces… Qualsevol excusa és bona per trobar-se i muntar una celebració. A CapiCua ho sabem, i ens adaptem a qualsevol situació per muntar les activitats que més convinguin per cada cas i on farem que el dia sigui encara més divertit.

serveis de monitoratge

Els monitors CapiCua entenen la responsabilitat que tenen amb els seus alumnes i es responsabilitzen cadascun d’un grup d’alumnes amb el qual realitzen activitats setmanals, els ajuden amb els deures, juguen amb ells, creen activitats, els ensenyen a fer polseres…

tallers de nadal

Realitzarem diferents activitats enfocades al Nadal, ja sigui des de fer manualitats decoratives  fins a crear bombons que ens menjarem llepant-nos els dits!

Bodes

Gaudiu d’un dia tan especial com és un casament amb tota tranquil·litat i amb tots els amics i familiars, mentre nosaltres ens ocupem dels infants, organitzant-los activitats i jocs que els faran estar entretinguts i divertint-se mentre els adults podeu gaudir d’una gran celebració.

=

esquiades

Un programa en el qual a banda de poder gaudir de jornades a les pistes d’esquí, es centra en activitats educatives i socials per tal de proporcionar aprenentatge alhora que diversió.

festes d'aniversari

Et mereixes que el teu aniversari sigui recordat com cal, per això t’assegurem una festa plena d’activitats per divertir-te amb qui tu vulguis.

comunions i batejos

Fes de la comunió o del bateig del teu fill/a un dia encara molt més especial amb els serveis de CapiCua, on els muntarem activitats i gimcanes que seran les delícies de petits i grans.

casals d'estiu

Quan arriba el temps de vacances, arriba el temps de gaudir i divertir-se, i res millor que els Casals de CapiCua per endinsar-se en un món màgic i fantàstic ple de fantasia on ser feliç serà el gran objectiu.

festes de final de curs

Hem creat i dissenyat festes de cloenda del curs pels alumnes on tots els nens i nenes, del més petit fins al més gran, podran gaudir i disfrutar de totes les activitats que tenim programades. A més a més, hem dissenyat un paquet musical on els nostres monitors ballaran i faran ballar a pares i fills, amb cançons d’avui i de sempre, convertint el pati de l’escola en una gran pista de ball on ens ho passarem genial.

menjadors escolars

Una de  les activitats estrelles que oferim. La nostra empresa va un pas més enllà en l’organització dels menjadors escolars i s’allunya del clàssic argumentari de monitors que vigilen que els alumnes no es portin malament al pati.

discoteques infantils

La millor opció per fer de la vetllada un dia festiu i molt alegre. Les millors cançons més modernes i més ballables perquè nens i nenes,  pares i mares, ballin i ballin amb els ritmes més festius i alegres del moment.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies