Les vacances dels més petits són llargues. Mentre gaudeixen d’aquest descans, les colònies sempre són una bona opció tant per als nens com per als adults.

És difícil per a molts pares aconseguir muntar horaris, ajuntar vacances laborals… Per això, des de Capicua, volem facilitar-vos la tasca i garantir-vos una diversió assegurada per als vostres fills.

A més de ser un èxit assegurat i una gran opció per als pares, té múltiples avantatges i beneficis per a ells:

1. Fomentem la seva autonomia. Tot i que comptem amb monitors i personal amb molta experiència, són els nens els qui s’han d’espavilar pel seu compte i encarregar-se de les seves coses. Realitzar activitats sense ajuda dels pares és també un plus.
2. Els permet sortir de la rutina. Realitzaran activitats diferents de les que realitzen durant tot l’any segons les seves edats i el tipus de colònies escollit, aprendran i experimentaran noves experiències.
3. Desenvoluparan les seves habilitats socials, a més de millorar en temes com el respecte, la companyonia i el compartir. Crearan llaços amb companys i la convivència els resultarà molt positiva.
4. Millorarà la seua autoestima. Realitzar tasques i reptes per ells mateixos sense ajuda dels pares els augmentarà la seguretat en ells mateixos i l’autoestima.
5. Es treballen hàbits que moltes vegades no estan acostumats a fer a la seva vida diària com, dutxar-se o recollir la taula.
6. Desenvoluparan el treball en equip, a més, sentiran una pertinença de grup que afavorirà fer noves amistats.
7. L’emoció que produeix sortir de casa, en un entorn idíl·lic com el de les nostres cases i descobrir activitats diferents i viure experiències. Serà sens dubte una experiència emocionant.

Com podeu comprovar són molts els avantatges per portar els nens a les nostres colònies. Quan els petits se sentin preparats per passar uns dies fora de casa, les nostres colònies són una opció genial.