Et donem motius per a que apuntis al teu fill/a a casals i activitats d’estiu!

Els nostres nens han de començar a experimentar fora de la seva zona de Confort, és bo que coneguin el que encara és desconegut per a ells i realitzin activitats, sobretot a l’estiu, que siguin diferents a les de la resta de l’any.

A més, sortir a descobrir lo desconegut enriquirà la seguretat, l’autoestima i la comunicació dels nens.

Les activitats d’estiu i casals són una molt bona oportunitat perquè el teu fill/a surti de la seva zona de confort.

Quins beneficis té que els nens vagin a casals o activitats d’estiu?

Augmenta les seves habilitats socials

En aquestes activitats, els nens no tindran als seus pares a prop, per la qual cosa, hauran de ser ells els que triïn i decideixin quins nens i de quina manera volen tractar i formar una amistat. Al principi els costarà, però passat el període d’adaptació començaran a trobar-se a gust i a sociabilitzar amb gent completament nova per a ells.

Independència i Autoestima

En aquestes acitvitats fora de casa possiblement sofreixen els seus primers “problemes´´ socials, la qual cosa farà que desenvolupin la seva independència i amb això, reforcin la seva autoestima.

Confiança i Intel·ligència emocional

Els nens aprendran a relacionar-se amb altres nens, començaran a connectar amb els altres de manera positiva i també a empatitzar

L’experiència d’aquestes activitats desenvoluparà la seva Intel·ligència emocional i la seva empatia

També, experimentaran els seus primers “Fracassos´´ això els farà conèixer on estan les seves limitacions i quins aspectes d’ells mateixos poden millorar.

Contacte amb la naturalesa

Una part essencial per al foment de la creativitat i un respir de les pantalles

 

Per tot això a CapiCua us convidem a que apunteu als vostres petits als nostres casals i activitats, s’ho passaran genial i aprendran i desenvoluparan de la millor manera possible.