El menjador de Montbrió

Al menjador de l’escola Josep M. Solé i Gené, a banda de dinar i gaudir de temps d’esbarjo, també realitzem moltes altres activitats.

Monitors i monitores del menjador

Les monitores i monitors de CapiCua s’integren dins del projecte educatiu, construint-lo i executant-lo de manera que els infants siguin sempre partícips de totes les activitats que realitzen.

Activitats

Durant aquest espai de temps educatiu, es realitzen moltes activitats, d’entre les quals trobem: tallers, conta contes, jocs, art i pintura, manualitats, esports, música, compostatge…

Valors

També els ajudem a fer deures, els ensenyem hàbits saludables i d’higiene perquè ho interioritzin com a rutina, els ensenyem a fer-se els botons de la bata i a fer-se els cordons de les sabates, etc.

Festivitats

Quan són festivitats, com ara la Castanyada, Nadal, Carnaval o Sant Jordi, realitzem activitats extraordinàries, ja que ens encanten les celebracions i els més petits ho gaudeixen com mai amb tot el que els hi tenim preparat en aquestes dates tan especials!

A continuació us deixem un recull d’imatges com a tall d’exemple. Per veure més fotos, només cal visitar l’àlbum (galeria, menjadors escolars).