Voleu saber més sobre les activitats extraescolars?

Aquest octubre es van iniciar les extraescolars de CapiCua!

A CapiCua fem tota mena d’activitats, totes elles molt divertides, com el teatre per a petits i grans, on a final de curs concloem el curs amb una obra teatral on els nostres alumnes poden mostrar tot el que han après gaudint d’aquesta disciplina i on tothom podrà comprovar els petits grans artistes que són.

Tipus d’activitats extraescolars

També realitzem activitats com l’anglès lúdic on els membres de CapiCua aprenen anglès tot jugant i passant-s’ho d’allò més bé!

I una altra de les activitats que agrada molt als nostres alumnes és la de Multi esports, on realitzem tota mena d’activitats físiques amb diferents tipus de jocs i esports; com ara futbol sala d’entre d’altres.

CapiCua Serveis Educatius disposa d’una extensa oferta d’extraescolars on tots els seus monitors entreguen tota la seva capacitat en l’aprenentatge dels alumnes. Les activitats que s’ofereixen van destinades des d’alumnes de P3 fins a alumnes de 6è, depenent en cada cas del nivell de dificultat de cada activitat.

Escoles on hi tenim presencia

Actualment disposem de fins a 20 extraescolars per poder escollir i oferim els nostres serveis a 6 escoles diferents de la província de Tarragona.

No ho dubtis i demana’ns informació ara per divertir-te i aprendre més que mai!

Finalment, us deixem amb una petita mostra de les activitats que els nostres menuts ja estan gaudint!

Us hi esperem!