Contractació PERSONATGES

de nadal

Pots contractar la visita dels Reis Mags i els seus Patges o el Pare Noel i els seus follets a domicili a tota la comarca del Baix Camp, Tarragonès i els seus voltants!

Si ets una família, una empresa, un ajuntament, una escola, un centre comercial, … truca’ns i els nostres Reis Mags (Melcior Gaspar i Baltasar) i els seus corresponents Patges, o el Pare Noel i els seus follets vindran encantats a donar els regals a les nenes i als nens a durant tot el Nadal i el dia dels Reis Mags.

El millor de les festes és viure-les amb il·lusió, i res més bonic que gaudir de la màgia dels personatges nadalencs tenint-los a casa només per vosaltres!

Tenim tots els personatges nadalencs que et puguis imaginar!

Els 3 Reis Mags de l’Orient

Els patges dels Reis Mags

El Pare Noel

Els follets del Pare Noel

El tió gegant

Només cal que ens diguis quin personatge o personatges vols que vinguin a casa teva o al teu establiment, i nosaltres te’ls portarem encantats i amb la seva immensa rialla!!

Tots els nostres personatges nadalencs es poden contractar. Recorda que som especialistes en practicar la rialla i tenim l’experiència necessària per entretenir qualsevol públic sense importar la seva edat.

Ens desplacem a domicili per tot el Baix Camp, Tarragonès i voltants

 

 

Nosaltres ens encarregarem d’enviar-vos els Reis Mags i els seus Patges corresponents o el Pare Noel, de que els nens i les nenes s’acostin a ells, els expliquin com s’han portat, quins regals han demanat… ens farem fotos que faran que ells i elles tinguin un record preciós amb els personatges més màgics del Nadal…

La visita dels Reis Mags o del Pare Noel farà lluir qualsevol esdeveniment nadalenc, sigui públic o privat, i el convertirà en un dels moments més bonics d’aquestes festes.

Feu que aquest Nadal sigui únic i especial, i deixeu als vostres nens i nenes sense paraules contractant els autèntics Reis Mags de l’Orient o el Pare Noel!

No us ho penseu més i contacta’ns per contractar la visita més especial a casa vostra durant totes les festes de Nadal.

Crearem l’autèntica Màgia del Nadal!