Visites del Pare Noel

Ens agrada molt poder oferir-te totes aquestes possibilitats:

 

  • Visita del Pare Noel a cases particulars: El Pare Noel i els seus follets corresponents s’acosten al domicili dels clients ja caracteritzats, així els nens i les nenes reben la sorpresa que el Pare Noel és a casa seva! Després de saludar i fer-vos fotos, arriba l’hora del lliurament de regals. És una visita molt divertida, però a més és fantàstica i màgica perquè els nens poden estar a l’ambient familiar nadalenc gaudint de la sorpresa amb la visita del Pare Noel.

 

  • Visita del Pare Noel a empreses: El Pare Noel saluda els nens, els dóna regals, caramels, es fan fotos amb ell… Per les empreses que donen gran importància a les famílies i els seus treballadors, no hi ha res millor que aquest tipus d’entreteniment, ja que a més a més oferiran una cosa nova i molt tradicional de Nadal.

 

  • Visita del Pare Noel a centres comercials: El Pare Noel saluda tots els nens del centre comercial, xerra amb ells per veure com s’han portat, es fa fotos amb ells, els dóna regals i caramels… Recomanem molt aquest tipus de visita, ja que les persones visiten el centre amb moltes ganes de trobar-se amb els millors personatges nadalencs, cosa que promociona al mateix temps el centre comercial i augmenta les vendes.

Si vols que el Pare Noel et visiti, no dubtis en contactar amb nosaltres!

4 + 14 =