Visites dels Reis Mags

Ens agrada molt poder oferir-te totes aquestes possibilitats:

 

  • Visita dels Reis Mags a cases particulars: Els Reis Mags i els seus patges corresponents s’acosten al domicili dels clients ja caracteritzats, així els nens i les nenes reben la sorpresa que els Reis Mags són a casa seva! Després de saludar i fer-vos fotos, arriba l’hora del lliurament de regals. És una visita molt divertida, però a més és fantàstica i màgica perquè els nens poden estar a l’ambient familiar nadalenc gaudint de la sorpresa amb la visita dels Reis Mags.

 

  • Visita dels Reis Mags a empreses: Els Reis Mags saluden els nens, els donen regals, caramels, es fan fotos amb ells… Per les empreses que donen gran importància a les famílies i els seus treballadors, no hi ha res millor que aquest tipus d’entreteniment, ja que a més a més oferiran una cosa nova i molt tradicional de Nadal.

 

  • Visita dels Reis Mags a centres comercials: Els Reis Mags saluden tots els nens del centre comercial, xerren amb ells per veure com s’han portat, es fan fotos amb ells, els donen regals i caramels… … Recomanem molt aquest tipus de visita, ja que les persones visiten el centre amb moltes ganes de trobar-se amb els millors personatges nadalencs, cosa que promociona al mateix temps el centre comercial i augmenta les vendes.

Si vols que els Reis Mags et visitin, no dubtis en contactar amb nosaltres!

8 + 3 =