Comença a notar-se la calor i ve de gust menjar coses fresquetes. D’aquí poc, començaran les vacances d’estiu els més petits i necessitarem un repertori d’activitats per gaudir-ne del temps lliure.

Avui portem unes quantes idees senzilles per fer gelats de polo casolans i divertits per fer amb els més petits.

GELAT DE LLIMONA I MADUIXA

Per aquest gelat fes-te amb iogurt grec, maduixes i unes llimones. Fes un puré de maduixes, barreja amb iogurt grec, suc de llimona i ratlladura de la llimona. Per adornar, es pot posar la barreja al motlle juntament amb unes rodanxes de maduixa a les vores.

GELAT DE VAINILLA I XOCOLATA

Una bona opció per als més llaminers. Barreja: gelat de vainilla, amb fruits secs triturats i uns bombons trossejats al centre del gelat. Aboca la barreja en un got i porta-ho al congelador. Ara només queda gaudir!

GELAT MULTICOLORS

Necessitaràs: 1 tassa de sucre, 1 tassa d’aigua, 2 tasses de suc de magrana, 1 tassa de suc de taronja, 3 tasses de llimonada, motlles per a gelats i colorant alimentari.

El primer pas és escalfar el sucre amb laigua a foc mitjà fins que es dissolgui. A continuació, barreja els diferents sucs amb colorant alimentari. Per exemple:

– Per aconseguir el color blau combina una tassa de llimonada, amb dues gotes de colorant blau.

– Per aconseguir el vermell combina 1 tassa de suc de magrana amb 2 gotes de colorant vermell.

– Groc: llimonada amb 1 o 2 gotes de colorant groc.

Juga i experimenta amb els diferents colors!

Aboca capa per capa cada color dins dels motlles o als gots elegits i deixa reposar 30 minuts entre capa i capa. Abans de vessar la 3 capa posa el palet de fusta del gelat i segueix amb el procés. Congelar durant 3 hores o més i gaudeix dels gelats divertits!