Extraescolars de teatre

Després d’haver tornat de les vacances i començar el tercer trimestre, ha sigut el moment en què els tres grups de teatre que tenim a CapiCua sabessin quina obra realitzarien a final de curs.

Quina obra interpretarem a les extraescolars de teatre?

És un moment molt emocionant pels alumnes, ja que saben el nom de l’obra i quin personatge realitzaran. Aquest any, les obres són molt divertides i segur que els nens i nenes ho faran d’allò més bé!

  • En primer lloc, el grup de petites de Montbrió enguany representaran l’obra de teatre “La Clau Misteriosa” d’Adelaida Frías, una obra molt dinàmica i entretinguda.
  • En segon lloc, el grup de l’escola del Morell –que és el primer any que fan teatre–, representaran l’obra “ Un mal dia el té qualsevol”, també d’Adelaida Frias, que tracta d’una història rocambolesca i plena de bogeries i rialles.
  • I finalment, el grup de grans de Montbrió del Camp, després de l’èxit que van tenir el curs passat, aquest any tenen un grandíssim repte amb la representació “El rei Lleó”, una obra musical basada en la clàssica història de Disney, on de ben segur que els alumnes aconseguiran fer una representació espectacular.
Galeria d’imatges

Tot seguit adjuntem una petita galeria d’imatges.

 

Fica’t en contacte amb nosaltres per saber-ne més