Arriba l’estiu i a CapiCua estem encantats de donar la benvinguda a aquesta estació de l’any que tant ens agrada!

 

I és que l’estiu ens proporciona un ventall de possibilitats per als més petits, però també hi ha una sèrie d’aspectes a tenir en compte en referència als seus hàbits i rutines, us els expliquem!

 

S’agita i s’aixeca més tard.

 

Un dels primers canvis en arribar l’estiu és que finalitza l’escola, per la qual cosa i de manera gairebé inevitable, el nen/a perdrà la seva rutina habitual i començarà a agitar-se i aixecar-se més tard que durant la resta de l’any.

 

Menys dutxes.

 

Per altra banda, mentre anar a l’escola suposava una dutxa diària, perdre aquesta rutina influeix en la predisposició dels nostres petits a prendre un bany diari.

Si és cert que està demostrat que l’excés d’higiene és una de les causes de l’augment d’asma i al·lèrgies entre els més petits, és important que no descuidem la seva higiene, sobretot després d’anar a la platja o la piscina, per eliminar la sal i el clor del seu cos.

 

No descansa després de dinar.

 

L’hora de la migdiada era sagrada en temps escolar, però amb l’arribada de l’estiu sembla que els nostres petits s’activen i no volen perdre’s cap pla!

 

Més sucre.

 

A l’estiu els gelats i begudes ensucrades són el pa de cada dia gairebé en totes les cases, es important que mirem de controlar el consum que fan els més petits.

Es tracta d’aliments vuits a nivell nutricional i per contra hipercalòrics que poden perjudicar la salut dels nostres petits.

 

Es resisteix a posar-se crema solar.

 

El moment crema només arribar a la platja o la piscina acostuma a ser una odissea per a molts pares i mares, que han de “lluitar” amb el seu petit per a protegir-lo del sol, amb cremes, samarretes i gorres.

Tot i això com a progenitors i tutors, tenim la responsabilitat de protegir-los, ja que la seva pell és molt sensible i no fer-ho podria suposar un problema greu en un futur.

 

Així doncs, rebem l’estiu amb moltes ganes, però també preparats assumir nous reptes amb els més petits de la casa!

Des de CapiCua estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, i us recordem que comptem amb casals d’estiu per a fer que els vostres fills/es gaudeixin d’aquesta estació com mai!