Aquest estiu, porta els teus fills a una aventura inoblidable amb el nostre casal d’estiu de temàtica de superherois, titulat “Superescola de Superherois”. A CapiCua hem creat un programa excepcional que combina diversió, aprenentatge i desenvolupament personal, fent que sigui la millor opció per a tots aquells pares que busquen un lloc segur i emocionant on deixar els seus fills durant les vacances.

A la Superescola, cada dia és una nova missió. Imagina’t això: “en Freddy Cruixent, el personatge més malvat de tots els temps, ha enganyat a tots els superherois de la Terra, els ha capturat i els ha amagat a diversos racons del món per poder fer tota mena d’entremaliadures, portant el caos a tot el planeta! La Jana Magrana i en Narcís Pastís són dos joves aprenents que acaben de començar les seves pràctiques a la Superescola de Superherois. Qui els hauria de dir que la seva primera missió seria trobar i rescatar a tots els superherois capturats per poder vèncer al malvat Freddy Cruixent?”

El nostre programa inclou una varietat d’activitats emocionants. Els nens es transformaran en superherois i ajudaran a la Jana i en Narcís a salvar el món. Participaran en entrenaments físics per millorar les seves habilitats, jocs on hauran de resoldre misteris i missions, i tallers de manualitats per crear gadgets i accessoris de superheroi. També podran gaudir de sessions de contes i pel·lícules de superherois que els inspiraran i els ensenyaran valors positius. A més, cada nen podrà obtenir el seu diploma i convertir-se en un superheroi professional!

Entenem que els pares necessiten tranquil·litat durant l’estiu, sabent que els seus fills estan ben cuidats i feliços. La Superescola de Superherois no només ofereix un espai divertit i educatiu per als nens, sinó que també proporciona flexibilitat horària per adaptar-se a les necessitats dels pares.

A la Superescola de Superherois, cada dia està ple d’aventures que els teus fills recordaran durant tot l’any. No només es divertiran, sinó que també desenvoluparan habilitats socials i emocionals que els seran útils en el futur. Així que aquest estiu, anima els teus fills a unir-se a nosaltres, ajudar a la Jana i en Narcís a rescatar els superherois, i derrotar el malvat Freddy Cruixent. Fes que aquest estiu sigui èpic amb la nostra Superescola de Superherois!