Decoració emocional. Per què emmarcar els dibuixos del teu fill/a?

 

Avui a CapiCua us portem un blog molt especial que segur que us farà reflexionar en vers al concepte de decoració emocional. Coneixeu que implica? Sabeu perquè és tan important? Us ho expliquem!

 

La decoració emocional no és res més que, com bé anuncia, decoració basada en les emocions. Segur que sabeu que la decoració i un bon entorn a casa, afavoreix la salut mental i influeix en la felicitat de qui hi viuen, és per aquest motiu que és tan important introduir en elles “el toc personal”, “íntim”, “identitari”, el que diríem ànima.

 

Decorar la casa al gust amb colors, catifes, escultures, miralls o làmpades està molt bé, però millor és fer-ho amb les manualitats dels nostres petits!

 

Quants de vosaltres teniu un dels dibuixos dels vostres fills/es emmarcat a casa? Sembla una ximpleria, però per al nen/a no només és un acte de reconeixement de l’esforç que ha dipositat en ell, sinó que pel que fa a la llar, atorga un aire familiar únic.

Destinar un espai especial dins la casa

I no ens referim a penjar-los amb un imant de la nevera o tenir-los al suro, parlem de destinar per a ells un espai especial dins la casa.

 

Hi ha famílies que opten per exposar les obres d’art dels seus petits en qualsevol de les estances, ja sigui penjades en marcs de paret, o de peu, o fins i tot creant el seu propi marc! D’altres prefereixen fer-ho a les mateixes habitacions dels nens, per no “trencar” amb l’estètica de la resta de la casa i per crear en les habitacions el seu espai.

 

A part d’això emmarcar els dibuixos també ajuda a preservar-los del pas del temps, fet molt important, ja que si valorem la situació personal, segurament molts dels qui llegiu aquest blog us penediu de no tenir prou records de la vostra etapa infantil, o inclús no tenir del tot localitzats els records dels vostres propis fills…

 

En definitiva, a CapiCua us convidem al fet que ho poseu en pràctica i que us animeu a emmarcar alguns dels dibuixos dels vostres petits, ja veureu com no us penediu!