Cuinar

A CapiCua ens encanta oferir-vos alternatives per combatre l’avorriment en temps de pandèmia! Sobretot si això implica estimular als més petits de la casa, i per al blog d’avui us hem portat un pla deliciós… Cuinar!

 

I és que hi ha un pla que no falla! És divertit, didàctic i molt gratificant, cuinar! Segurament molts dels vostres petits ja han presentat curiositat o inquietud per la cuina, i probablement ja us han ajudat a arrebossar les croquetes!

 

Però avui a CapiCua us proposem fer un pas més i deixar que la recepta completa la facin ells! I per això us en portem un parell de fàcils, amb les que podreu gaudir de les tardes de febrer en família!

 

Pizzes amb somriure:

 

Tothom sap que és una pizza, però quan li afegim somriure ja cal imaginació, i aquí els nens/es ens guanyen per golejada! Així que prepareu els ingredients i repteu als vostres petits a què facin una cara a la pizza, segur que es divertiran moltíssim, hauran d’explotar al màxim la seva creativitat i a més després gaudiran menjant-la!

 

Ingredients:

 

Massa pizza

¼ tassa de salsa de tomàquet casolana

80 g de tonyina en oli d’oliva

¼ tassa de formatges ratllats

Olives negres en rodanxes

1 tros de pebrot verd

1 tros de pebrot vermell

1 tros de pebrot groc

 

(Els ingredients poden ser al gust de cadascú)

 

Galetes amb formes:

 

Si els vostres petits estan en l’etapa d’aprendre geometria, jugar a fer galetes amb formes geomètriques no només els posarà a prova, sinó que passaran una estona increïble!

 

Prepareu la massa de galetes i amb un ganivet sense punta, fiqueu a prova als vostres petits proposant que facin la forma de la figura geomètrica desitjada.

 

Serà una manera molt dolça i divertida d’aprendre’s la lliçó!

 

Ingredients:

 

200 grams de mantega pomada

120 grams de sucre

280 grams de farina de blat

1 cullerada d’essència de vainilla

 

Fins aquí la nostra proposta! Esperem que ho gaudiu i sobretot, que aprofiti!