Què seria l’estiu sense els nostres Casals d’estiu?

 

Amb l’arribada de la Covid-19 molts ens ho preguntàvem! Com enyoraríem als nostres petits, i ells, com enyorarien a tots els monitors, totes les activitats a l’aire lliure, als seus amics i sobretot, aquesta manera d’aprendre i créixer tan divertida i educativa!

Casals d’estiu a CapiCua

Per sort, a CapiCua hem tingut l’oportunitat de reactivar els casals d’estiu, i ho fem seguint tots els protocols establerts i amb totes les garanties sanitàries!

A l’apartat inscripcions del web podràs trobar tots els casals disponibles i els documents necessaris per a les inscripcions: https://serveiscapicua.cat/inscriu-te/

Així que pares i mares, podeu estar ben tranquils/es ! Perquè a CapiCua establirem grups d’únicament 10 nens, que comptaran amb mínim 1 monitor. Els grups només podran relacionar-se entre ells, una manera de mantenir la distància social i evitar el contacte entre altres grups.

Normatives Casals d’estiu

Abans d’inscriure’s es demana una declaració autoresponsable conforme l’infant no ha patit símptomes de Covid-19 en els últims 14 dies.

A més, cal tenir el calendari de vacunes actualitzat i en cas de presentar alguna patologia, serà un especialista qui valorarà la possibilitat d’integrar al nen/a en l’activitat.

A més es vetllarà per mantenir la distància de seguretat requerida de 2 metres, i per descomptat s’establiran protocols d’higiene tant per a monitors com per als nens/es, l’ús de mascareta i el control de símptomes i desinfecció de material.

El personal durà a terme formacions específiques que dotarà als monitors de les eines necessàries i coneixements per desenvolupar la seva activitat amb totes les garanties per als petits i per la seva pròpia seguretat.

No deixem als nostres petits/es sense el seu desitjat estiu! Fem-los feliços amb totes les garanties! Després d’uns mesos tan complicats amb el confinament, es mereixen gaudir sense preocupacions de la seva infantesa, del temps lliure i la natura de la millor manera i a CapiCua ho farem possible!