Els nostres clients

 

Colònies Reus

Amb CapiCua Reus, els infants podran gaudir de les famoses colònies que es realitzaven fa uns anys i que cada cop més estan perdent la seva essència. A Capicua volem revindicar aquest tipus de colònies Reus i mantenir-les amb vida.

El que volem que es que els nens i nenes puguin gaudir de les colònies de tota la vida, unes colònies plenes de jocs gimcanes, foc de camp, senyals de pista, berenars tradicionals, etc.

L’objectiu de Capicua Serveis educatius Reus és fer que a les colònies Reus els nens i nenes ho passin bé i que somriguin, ja que aquest és un dels objectius principals i fonamentals del centre.

Els nens i nenes estaran acompanyats dels millors monitors i monitores, professionls amb molta experiència dins del camp de l’educació i/o el lleure.

A les colònies Reus, els nostres monitors estan amb els alumnes tot el dia, Pi és per això que és important destacar que comptem amb professionals vocacionsals, que buscaran sempre el millors pels petits, vigilant-los i acompanyant-los durant tot el dia fins que se’n van a dormir.

A les Colònies CapiCua oferim una àmplia varietat de temes com a fils conductors per dur a terme durant l’estada dels alumnes.. Els nostres temes van des de fer un viatge amb la màquina del temps inventada per un professor estrambòtic, endinsar-nos en l’edat medieval i convertir-nos en autèntics cavallers o celebrar una gran festa major.

Les colònies d’aventura per adolescents segueixen el mateix patró que les colònies CapiCua en quant a la creació del vincle i relació entre alumne i monitor però amb la diferència que les activitats deixen de ser gimcanes i jocs de pistes per convertir-se en grans activitats d’aventura com ara salts en tirolina, escalada, Wakeboard, excursions amb kayak, tir amb arc, excursions amb cavall, amb quads, bicicleta per la via verda…
Tot un seguit d’activitats on els adolescents gaudiran d’unes colònies on es sentiran com si estiguessin de vacances junt amb els seus amics i els monitors, que acabaran convertint-se en una petita família la qual recordaran durant molt i molt de temps.

Si teniu pensat organitzar unes colònies, no ho dubteu, CapiCua Serveis Educatius us garantitza una de les millors experiències que recordareu, amb perill de repetir!!

Si tens qualsevol pregunta i vols fer-nos alguna consulta, no dubtis en contactar amb Nosaltres