Casals d’estiu 2019!

Els casals d’estiu Cap i Cua mantenen el seu èxit un any més i estem molt contents de compartir tants moments amb els nens i nenes que hi formen part.

Aquest any hem fet un total de 9 casals: el de l’Aleixar, Botarell, Joan Rebull de Reus, Maspujols, Montbrió del Camp, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols i Vilallonga del Camp. En total han passat pels nostres casals un total de 350 nens i nenes.

Hem treballat diversos centres d’interès que han estat tot un èxit i han tingut molt bona acollida. Hem realitzat activitats de tot tipus que aporten valors, aprenentatge i diversió a tots els nens i nenes: tallers, danses, gimcanes, jocs d’aigua… Cada setmana hem fet una sortida diferent. També hem aprofitat els dies calorosos per fer-nos alguna que altra remullada a la piscina.

Gràcies a tots els monitors i monitores per fer possible un any més que el casal sigui un lloc de referència per als pares dels nens i nenes.

Continuem treballant per oferir estades diferents que es converteixin en inoblidables per a totes les persones que hi participen.

A continuació us deixem algunes fotos del casals d’estiu 2019! per tal que veieu què bé ens ho hem passsat! També us recordem que hem creat un apartat a la web on hi ha una galeria de cada casal.